Tjenester

Lurer du på hva slags tjenester vi utfører?

Våre tjenester

Vasking av bil

Bilpleie

Bilpleie, erfaring og rykte med bilpleie siden 1994 så de fleste som har vært her kommer igjen. Vi hjelper deg med det du har behov for! Det er viktig å ta hånd om bilen sin på en riktig måte, vi hjelper deg med å utføre bilpleie tilpasset etter deg og bilen din. Vi utfører arbeidet med gode produkter og nøyaktighet.

dekkskifte

Dekkverksted

Bilpleiesenteret Haugesund har nå også fått Særlig Arbeidstillatelse for Arbeid på Hjul. Vi tilbyr dekkskift, dekkservice, balansering av hjul og dekkreparasjon. Du kan føle deg trygg på at jobben blir gjort skikkelig, slik at du er helt klar for en fortsatt trygg reise. Ta kontakt med oss for et godt tilbud! 

Flere biler i garasje

Bilforhandler

Bilsalg, kjøp & salg til private. Vi driver også med bilmegling der vi kjøper innbytte biler og selger til andre forhandlere. Uansett hva du har behov for hjelper vi deg! Vi selger og kjøper biler etter hva vi tenker er passende og riktig i forhold til kvaliteten. Det er viktig å være sikker på at kjøretøyet har en god kvalitet.

KCX videobrosjyre

Koch-Chemie

Bilpleiersenteret Haugesund er nå stolte forhandlere av Koch-Chemie, og vi har nå en unik mulighet til å tilby kvalitetsprodukter til våre kunder. Koch-Chemie er markedsleder innen bilpleie, og du kan være sikker på at merket leverer et assortment som imøtekommer profesjonelles krav til konkurransedyktige priser.

Lurer du på hva tjenestene våre koster?

Ta en titt på vår prisliste

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle