Dekkverksted

Lurer du på hva tjenestene våre koster?

Ta en titt på vår prisliste

  • Hjulskift Pris fra 550,-
  • Dekkservice – ved dekkjøp Pris fra 1 200,-
  • Dekkservice – egne dekk Pris fra 2 000,-
  • Balansering av dekk m hjulskift Pris fra 1 250,-
  • Balansering av dekk per løse hjul Pris fra 170,-
  • Dekkreparasjon Pris fra 600,-
  • Nye luft ventiler per stk Pris 40,-

    (Anbefalt ved dekkskift)

Dekkskift (også kalt hjulskift) er en tjeneste der hjulet (felg med påmontert dekk) tas av bilen, og et annet hjulsett settes på. Dette er en tjeneste som ofte blir gjort ved sesongskifte, fra sommer- til vinterhjul og omvendt. Våre profesjonelle dekkmontører tar av sesongens hjul og monterer ditt andre sett på, i sikre og trygge omgivelser. Du kan føle deg trygg på at dekkene har blitt kontrollert, er sikre og oppfyller lovens krav.

Dekkservice: Vi demonterer de gamle dekkene og monterer de nye på felgene, påser riktig lufttrykk og balanserer hjulene. Vi setter deretter de nye hjulene på bilen din, slik at du er helt klar for en fortsatt trygg reise!

Balansering av hjul:  Vi balanserer de med hjelp av en balanseringsmaskin. Med høy presisjon oppdager maskinen eventuelle vektforskjeller som kan forårsake ubalanse. Ved behov justerer vi antallet vekter.

Dekkreparasjon: Å punktere er alltid en kjedelig opplevelse. Dersom uhellet skulle være ute og du punkterer, hjelper vi deg med å reparere dekket. Vi undersøker først at skaden lar seg reparere på et trygt vis. Når skaden er lokalisert, demonterer vi dekket fra felgen og reparerer punkteringen fra innsiden. Deretter monterer vi dekket tilbake på felgen og balanserer hjulet.

Ta kontakt med oss for å få et pristilbud på det du ønsker!

Ønsker du et pristilbud?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle