Koch Chemie

Produktsystem tilpasset ekspertenes krav

Koch-Chemie

Bilpleiersenteret Haugesund er nå stolte forhandlere av Koch-Chemie, og vi har nå en unik mulighet til å tilby kvalitetsprodukter til våre kunder. Etter 50 år med forskning, utvikling og produksjon er Koch-Chemie i dag en av de ledende produsentene av et komplett produktsystem tilpasset ekspertenes behov.

Kock Chemie Excellence For Experts logo

Koch-Chemie er markedsleder innen bilpleie, og du kan være sikker på at merket leverer et assortment som imøtekommer profesjonelles krav til konkurransedyktige priser. Koch-Chemie offisielt godkjent av bilmerker som Mercedes-Benz, Audi, Volkswagen, Porsche og BMW.

Bilpleiersenteret Haugesund er nå stolte forhandlere av Koch-Chemie, og vi har nå en unik mulighet til å tilby kvalitetsprodukter til våre kunder.

Som forhandler av en av verdens største produsenter på bilpleieprodukter er det mange måter merket kan bidra til en bærekraftig utvikling. Alle produkter produkter er sertifisert i henhold til globale miljøvernspesifikasjoner, tilpasset for å være miljøvennlig og lett biologisk nedbrytbare. Med Koch-Chemie kan du være sikker på at du bidrar til å redusere fremtidens fotavtrykk samtidig som du oppnår optimale resultater.

KCX dokumeter
Keramisk lakkforseglig

Hvorfor bruke keramisk beskyttelse?

Ubehandlet lakk har i utgangspunktet ikke en glatt overflate. Dette resulterer i at lys reflekteres i forskjellige vinkler. For å gi lakken bedre motstandsdyktighet mot ytre påvirkning og en økning i glans, må lakken bearbeides før det påføres en keramisk beskyttelse.

En keramisk lakkforsegling er ofte ett krevende produkt å påføre, og krever ikke bare riktig forberedelse av overflatene, men også nøye påføring. En keramisk forsegling en tidkrevende tjeneste, men med den nye Ceramic Allround C0.02 tilbyr Koch-Chemie en flash-tid på ca 8 minutter.

Som forhandler av Koch-Chemie har vi mange produkter å tilby til våre kunder. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Ta kontakt med oss for å få et pristilbud på det du ønsker!

Ønsker du et pristilbud?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle